Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اختتامیه یادزهمین دوره جشنواره شعر و داستان انقلاب از علی معلم و محمدعلی گودینی تجلیل خواهد شد. ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری یازدهمین دوره جشنواره شعر و داستان انقلاب صبح امروز، 19 فروردین‌ماه با حضور محمدمهدی سیار دبیر شعر و ساسان ناطق، دبیر بخش داستان این جشنواره در حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیار در ابتدای این نشست ضمن گرامیداشت یاد شهید آوینی، از شعر با عنوان هنر همراه انقلاب یاد کرد و گفت: شعر از میان همه هنرهای انقلاب با تنوع سبکی و چهره‌های فراوان با انقلاب همراه بوده است. همانطور که انقلاب حرکت فرهنگی درست ملت در قرن‌های گذشته بود، شعر انقلاب نیز آینه این اتفاق بود. در این شعر هم می‌توان سبک خراسانی و عاشقانه‌ها و عارفانه‌های سبک عراقی را دید و هم تلاش‌های زبانی و خیال‌ورزی‌های سبک هندی و جلوه‌هایی از نگاه مدرن را. همه این‌ها در یک هم‌نشینی شعر انقلاب را ساخته‌اند. شعر انقلاب هرچند به گذشته نگاه دارد، اما به نیاز و زبان امروز هم چشم دارد؛ همانطور که به آینده نیز نگاه می‌کند. 

وی با اشاره به آثار ارسال شده به دبیرخانه این دوره جایزه، از استقبال شاعران جوان و پیشکسوت از این دوره جایزه خبر داد و افزود: آثار در بخش‌های متنوعی ارسال شد. طبق بررسی‌های انجام شده در بخش تک‌اثر شعر نو تعداد 196 اثر از 68 شرکت‌کننده، در بخش تک‌اثر شعر کلاسیک 305 اثر از 95 شرکت‌کننده، در بخش مجموعه شعر نو نیز 34 اثر و در بخش مجموعه شعر کلاسیک 57 اثر از 41 شاعر به دبیرخانه ارسال شد.

به گفته دبیر بخش شعر یادزهمین دوره جشنواره شعر و داستان انقلاب، در بخش مجموعه شعر کودک نیز 24 اثر از 12 شرکت‌کننده و در بخش مجموعه شعر نوجوان نیز 30 اثر از 21 شرکت‌کننده به دبیرخانه ارسال شده است. برگزیدگان این بخش‌ها در روز جمعه، 23 فروردین‌ماه، اعلام و تجلیل خواهند شد.

سیار در ادامه اسامی داوران بخش‌های مختلف شعر این جشنواره را به این شرح اعلام کرد: در بخش کلاسیک محمدسعید میرزایی، امید مهدی‌نژاد و محمدحسین نعمتی آثار را ارزیابی کردند. در بخش شعر کودک و نوجوان نیز افسانه شعبان‌نژاد، کبری بابایی و سیدحبیب نظاری داوری آثار را برعهده داشتند. همچنین قرار است در اختتامیه این دوره از علی معلم دامغانی نیز تجلیل شود.

اعلام اسامی راه‌یافتگان به یازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلابتمدید مهلت ارسال اثر به یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر و داستان انقلابفراخوان «یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر و داستان انقلاب» منتشر شددبیران علمی یازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب معرفی شدند

 

ناطق نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه جشنواره یازدهم عرصه حضور نویسندگان جوان و پیشکسوت بود، گفت: این دوره جشنواره عرصه میانداری نویسندگان جوانی است که در دیگر جشنواره‌ها اسامی آنها شنیده شده و با تجربه هستند. همچنین عرصه‌ای برای نویسندگان پیشکسوت و جوان‌تر هم بود.

به گفته وی؛ در بخش داستان کوتاه بزرگسال در این دوره 198 اثر از 123 نویسنده، داستان کوتاه کودک تعداد 54 اثر از 33 نویسنده، در بخش رمان بزرگسال تعداد 51 اثر از 44 نویسنده و در بخش رمان کودک نیز 27 اثر از 21 نویسنده به دبیرخانه ارسال شد. آثار در بخش داستان بزرگسال توسط شهریار عباسی، سعید تشکری و محمد رودگر و همچنین در بخش داستان کوتاه و نوجوان حسین فتاحی، محسن هجری و هادی خورشاهیان ارزیابی و داوری شدند. همچنین قرار است در مراسم اختتامیه این دوره از محمدعلی گودینی نیز تجلیل شود.

ناطق همچنین به میزان جوایز این دوره اشاره و اضافه کرد: به رتبه نخست در بخش رمان 14 میلیون تومان، نفر دوم هشت میلیون تومان و نفر سوم نیز شش میلیون تومان اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

 

R1013197/P/S4,35/CT11 واژه های کاربردی مرتبط حوزه هنری ادبیات انقلاب اسلامی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه هنری ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری ادبیات انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان ارتشی در خاش

 سرهنگ احمد دلاور فرمانده مرکز آموزش ۰۸ ارتش مستقر در خاش  با اشاره به اینکه مقام و جایگاه معلم برجسته و دارای منزلت دنیوی و اخروی است 'tj:  تلاش برای ارتقای شاخص‌های سوادآموزی، علمی و پژوهشی در جامعه انسان را به کمال می‌رساند.
حجت الاسلام سعید شمس الدینی مسوول عقیدتی سیاسی مرکز تربیت و آموزش ۰۸ خاش نیز گفت: بزرگترین دغدغه انسان بیاد علم و علم آموزی باشد، چنانچه پیامبر اسلام (ص) درباره اهمیت علم تأکید کرده‌اند.
دکلمه خوانی دانش آموزان به مناسبت روز معلم و تجلیل از آنان توسط فرمانده مرکز آموزش ۰۸ و پذیرایی از خانواده‌های حاضر در مراسم از مهمترین برنامه‌های اجرایی بود، که شب پر خاطره‌ای را برای آنان رقم زد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • اختتامیه دومین دوره لیگ فوتسال مهاجرین + فیلم
  • تجلیل از مقام معلمان در سپیدان
  • مراسم تجلیل از ۳۰ معلم بازنشسته زنجانی
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • تجلیل از معلمان ارتشی در خاش
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟